top of page
Foto van schrijverde culinaire traiteur

Kerst 2024šŸŽ„

Bijgewerkt op: 30 okt

Elk jaar is weer de vraag bij vele mensen, (Wat moeten we gaan eten met kerstšŸŽ„)

Wij helpen jullie graag om dit een stukje makkelijker te maken.


Ook dit jaar hebben wij weer een 3 gangenmenu samengesteld dat uit te breiden is naar een 4 gangen menu.

Zoals elk jaar bezorgen wij het kerstmenu op kerstavond, Wij kunnen dit doen omdat wij met hele verse producten werken en deze zo bewerkt zijn dat u deze in


kerstmenu

de koelkast goed kan bewaren tot de kerstdagen.

Alle warme items zijn helemaal ovenklaar bereid u hoeft deze alleen nog te verwarmen in de oven met zeer eenvoudige instructies.

Alle koude gerechten zijn zo bereid dat u daar snel aan kan gaan beginnen.


Hoe ziet het menu er dit jaar uit.


Voorgerecht

šŸŽ„Rivierkreeft tartaar | vadouvan creme | mini zoet/zure groenten | borage cress

Of

šŸŽ„Rundercarpaccio | truffel creme | parmazaanse kaas | rucola sla

Of

šŸŽ„ rode bieten carpaccio | geitenkaas | appelcompote | raz el hanout creme | rucola sla


Hoofdgerecht

šŸŽ„Hertenbiefstuk | stoofvlees | gratin taartje | rode kool met appel | groenten van het seizoen | rode port jus

Of

šŸŽ„Diamandhaas | stoofvlees | gratin taartje | rode kool met appel | groenten van het seizoen | rode port jus

Of

šŸŽ„Op de huid gebakken zalmfilet | gratin taartje | groenten van het seizoen | hollandaise saus

Of

šŸŽ„ Gevulde portobelo's met warme caprese | gratin taartje | groenten van het seizoen


Nagerecht

šŸŽ„Speculaas tiramisu | stoofpeer | crumble van speculaas | astina cress



šŸŽ„Extra gang bij te boeken ( ā‚¬ 9,95 p.p )

šŸŽ„Kreeftensoep


šŸŽ„U kan dit kerstmenu bestellen tot 17 December.

šŸŽ„Eventuele wijzigingen kan ook tot 17 December worden aangegeven

šŸŽ„Heeft u dieetwensen dan houden wij daar rekening mee


Wilt u deze kerst zonder stress aan tafel? kies dan ons kerstmenu.

U kan op de onderstaande link klikken om naar de bestelpagina te gaan.









14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page